Over ons

What's in a name

What's in a name?

De drive van een jonge onderneemster en de expertise van een ervaren ondernemer zorgden voor het ontstaan van Fu_Shing. Vader en dochter brachten hun ideeën samen en smeten zich volop op een Belgisch cosmeticamerk dat zich exclusief focust op natuurlijke huidverzorging.

Fu_Shing staat voor natuurlijke skincare en vindt zijn betekenis in de Chinese taal. Letterlijk betekent het “Hernieuwing”.  Hernieuwing op vlak van jouw huid, maar ook een nieuwe kijk op wat cosmetica kan en moet zijn.

Wij gaan back-to-basics en kiezen resoluut voor kwalitatieve natuurlijke producten, die bekend staan om hun goede eigenschappen voor zowel het lichaam als de huid. Zo worden alle ingrediënten geoogst op de plaatsen waar ze van nature voorkomen. Enkel de nodige functionele bestanddelen worden gebruikt, zonder synthetische bewaarmiddelen of parabenen toe te voegen.

Door de combinatie van aromatherapie met cosmetica, zorgvuldig uitgekozen om elkaars werking te versterken, ervaart u een unieke beleving, aangepast aan uw wensen of behoeften op elk moment van de dag.